Werkplaats

Het belang van goed onderhoud

Altijd goede service tegen een redelijke prijs.
Auto is weer geweest voor APK en een grote beurt. Binnen een dag weer klaar. Goede duidelijke communicatie. Altijd vriendelijk.
9,6
669 beoordelingen

Airco-onderhoud

Wij snappen het belang van frisse en gezonde lucht in uw auto. U bent bij ons daarom op de juiste plek voor een airco die zorgt voor een optimaal klimaat in uw auto. Onze mensen hebben de juiste kennis en appratuur om uw aircosysteem te onderhouden (voor een langere levensduur), te reinigen (voor een gezond autoklimaat) en zo nodig te repareren (omdat u ‘m terecht niet kunt missen).

Plan een afspraak

APK- keuring

U kunt op ons vertrouwen voor uw jaarlijkse Algemene Periode Keuring (APK). Onze keurmeesters kunnen dit als de beste voor zowel alle personenwagens en bedrijfsauto’s. In combinatie met een grote onderhoudsbeurt is de APK zelfs gratis. Komen er gebreken tevoorschijn die vragen om reparatie? In overleg met u pakken we die direct op. Ons team monteurs levert hoge kwaliteit voor een eerlijke, transparante prijs.

Plan een afspraak

Automaat spoelen

Jilis Autobedrijven is een van de weinige autobedrijven in de regio die beschikt over een moderne spoelmachine. Hiermee spoelen wij motoren en automatische versnellingsbakken. Hierdoor voorkomen we op termijn dure reparaties. Uw belang staat voorop. Transparant, eerlijk: service die bijblijft!

Plan een afspraak

Gratis leenauto’s

Tijdens een bezoek aan onze werkplaats kunt u indien gewenst gratis gebruik maken van een moderne leenauto. Onze nette en goed onderhouden leenauto’s zijn inmiddels een bekende verschijning op de wegen in Geldermalsen en omstreken. Dagelijks maken veel mensen gebruik van deze gratis service.

Plan een afspraak

Koplampen polijsten

Heldere koplampen zijn van belang voor uw veiligheid. Doffe koplampen zorgen voor minder zicht in het donker en beïnvloeden de uitstraling van uw auto. Onze monteurs weten precies hoe ze kunststof koplampen die na verloop van tijd doffer zijn geworden, moeten aanpakken. We polijsten ze en brengen een blanke laklaag aan, zodat de koplampen van uw auto weer als nieuw zijn. Veiligheid voor alles!

Plan een afspraak

Ruitreparatie

Bij een sterretje of gebarsten ruit helpen wij u zo snel mogelijk weer op weg. Deze schade komt heel regelmatig voor, maar wordt door ons ook net zo makkelijk verholpen. Wij ontzorgen u door de afhandeling met de verzekering te regelen. Service? Ja, die bijblijft!

Plan een afspraak

Schade reparatie

U kunt bij Jilis Autobedrijven ook terecht voor schade aan uw auto. Schade is nooit leuk, maar we maken het u zo gemakkelijk mogelijk. Wij regelen alles om de schade onzichtbaar te verhelpen en zorgen dat u niet te veel betaald. Service die bijblijft: onze monteurs nemen de schade op, verhelpen de schade vakkundig, regelen vervangend vervoer én vertegenwoordigen u bij de verzekeraar. U rijdt hoe dan ook in een gerepareerde, schone auto naar huis.

Plan een afspraak

Uitlezen en diagnose

Bij Jilis Autobedrijven zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op electronica-gebied. Dat vraagt om ander onderhoud, om specialistische kennis en moderne apparatuur. Onze monteurs hebben de juiste opleidingen gevolgd en werken met geavanceerde meetapparatuur om ook bij de nieuwste technische snufjes diagnoses te stellen. Hierdoor lossen wij zelfs de meest complexe storingen op. Naast service ook kennis die bijblijft!

Plan een afspraak

Zomer- en winterbanden

Onze monteurs weten alles van banden. De juiste band onder uw auto zorgt voor veiligheid en rijcomfort. We weten dat een goede autoband echt optimaal functioneert als deze goed gebalanceerd, uitgelijnd en op spanning gebracht is (en blijft!). Bij onze bandenservice hoort ook dat wij uw bandenset opslaan als u wisselt van zomer- en winterbanden. Net zo makkelijk!

Plan een afspraak