Nieuw en occasions

Volkswagen bedrijfswagens

Waarom een Volkswagen bedrijfswagen?

Volkswagen bedrijfswagens staan bekend om hun exclusieve uitstraling en hoge kwaliteit, waardoor ze niet alleen een goede keuze zijn voor Volkswagen-liefhebbers. Ze zijn een uitstekende optie voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbaar en prestigieus voertuig van het hoogste niveau.

We hebben de volgende modellen op voorraad, van klein naar groot:

  • Volkswagen Caddy: De compactste optie in ons aanbod, ideaal voor stadsverkeer en korte afstanden. Deze biedt wendbaarheid zonder in te boeten aan de betrouwbaarheid die Volkswagen kenmerkt.
  • Volkswagen Transporter: Middelgroot, veelzijdig en robuust. De Transporter is perfect voor bedrijven die behoefte hebben aan een grotere laadcapaciteit en comfort voor langere ritten.
  • Volkswagen Crafter: Het visitekaartje van uw bedrijf. De Crafter biedt ruime laadmogelijkheden en geavanceerde technologieën, ideaal voor bedrijven die maximale capaciteit en geavanceerde functies vereisen.

Waarom een bedrijfswagen bij Jilis?

Bij Jilis Autobedrijven begrijpen we dat de aanschaf van een bedrijfswagen meer is dan een simpele transactie. Het gaat om het vinden van de perfecte oplossing die precies aansluit op uw zakelijke behoeften.

Onafhankelijk advies

Wij bieden onafhankelijk advies op basis van onze uitgebreide kennis van de diverse merken in onze voorraad. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen de beste keuze te maken voor uw specifieke bedrijfsbehoeften.

Maatwerk oplossing

Of het nu gaat om styling of functionaliteit, wij bieden op maat gemaakte oplossingen. Van zonnekleppen en belettering tot betimmering en omvormers naar 230 Volt voor het opladen van gereedschap, bij ons is alles mogelijk. Wij zetten ons volledig in om uw bedrijfswagen precies volgens uw wensen te leven.

Passie voor bedrijfswagens

Onze passie voor bedrijfswagens komt tot uiting in elk voertuig dat we leveren en in elke service die we aanbieden. We streven altijd naar perfectie en nodigen u van harte uit om onze showroom te bezoeken en ons aanbod en de maatwerkmogelijkheden te ontdekken.

Volledige fabrieksgarantie

Bij Jilis Autobedrijven krijgt u volledige fabrieksgarantie op alle nieuwe en gebruikte Volkswagen bedrijfswagens. Dit biedt u de zekerheid van zorgeloos en veilig rijden met uw nieuwe bedrijfswagen.

Volledig wagenparkonderhoud

Of uw wagenpark nu uit één of meerdere merken bestaat, Jilis Autobedrijven beschikt over een professioneel ingerichte werkplaats met ervaren monteurs. Wij kunnen het volledige onderhoud van uw wagenpark verzorgen en fungeren als uw centrale aanspreekpunt voor al uw onderhoudsbehoeften, zodat u volledig ontzorgd wordt.

Wasstraat voor bedrijfswagens

Naast onderhoud bieden we ook een speciale wasstraat voor bedrijfswagens. Zo blijft uw bedrijfswagen niet alleen goed onderhouden, maar ook representatief als het visitekaartje voor uw klanten.

Bij Jilis Autobedrijven zorgen we ervoor dat elke klant tevreden vertrekt in een volledig uitgeruste bedrijfswagen die aan al hun wensen voldoet. Onze service is niet alleen een slogan, maar een belofte aan u.