mercedes-bedrijfswagen-sprinter-1

Nieuw en occasions

Mercedes bedrijfswagens

Waarom een Mercedes bedrijfswagen?

Mercedes bedrijfswagens staan bekend om hun exclusieve uitstraling en hoge kwaliteit, waardoor ze niet alleen een goede keuze zijn voor de Mercedes-liefhebbers. Het kan een uitstekende keuze zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbaar en prestigieus voertuig van het hoogste niveau.

De volgende modellen hebben wij op voorraad, van klein naar groot:

  • Mercedes-Benz Citan: de compactste optie in ons aanbod, ideaal voor stadsverkeer en korte afstanden, biedt wendbaarheid zonder in te boeten aan de betrouwbaarheid die Mercedes-Benz kenmerkt.
  • Mercedes-Benz Vito: middelgroot, veelzijdig en robuust, de Vito is perfect voor bedrijven die behoefte hebben aan een grotere laadcapaciteit en comfort voor langere ritten.
  • Mercedes-Benz Sprinter: hét visitekaartje van uw bedrijf: de Sprinter biedt ruime laadmogelijkheden en geavanceerde technologieën, ideaal voor bedrijven die maximale capaciteit en geavanceerde functies vereisen.
mercedes-bedrijfswagen-sprinter-stuur

Waarom een bedrijfswagen bij Jilis?

Bij Jilis Autobedrijven begrijpen we dat de aanschaf van een bedrijfswagen meer is dan alleen een goede transactie. Het gaat om het vinden van een oplossing die perfect aansluit bij uw zakelijke uitdagingen.

Onafhankelijk advies

Wij bieden onafhankelijk advies gebaseerd op diepgaande kennis van elk merk in onze voorraad. Ons team is uitstekend geïnformeerd en helpt u de beste keuze te maken die past bij uw specifieke bedrijfsbehoeften.

Maatwerk oplossing

Op het gebied van zowel styling als functionaliteit kunnen wij een maatwerk oplossing bieden. Van een zonneklep en belettering tot en met betimmering en omvormers naar 230 Volt voor het opladen van gereedschap, bij ons is het allemaal mogelijk. Wij gaan de uitdaging graag aan om uw bedrijfswagen compleet naar wens af te leveren.

Passie voor bedrijfswagens

Onze passie voor bedrijfswagens is terug te zien in elk voertuig dat we leveren en elke service die we uitvoeren, waarbij we streven naar niets minder dan perfectie. U bent van harte welkom in onze showroom om ons aanbod te bekijken en alle maatwerk opties te ontdekken.

mercedes-bedrijfswagen-sprinter-3

Fabrieksgarantie

Bij Jilis Autobedrijven bent u daarnaast ook verzekerd van volledige fabrieksgarantie op alle Mercedes bedrijfswagens, zowel nieuw als gebruikt. Oftewel, u kunt zorgeloos en veilig rijden met uw nieuwe bedrijfswagen.

Onderhoud van het gehele wagenpark mogelijk

Of uw wagenpark nu bestaat uit één merk of meerdere merken, Jilis Autobedrijven heeft een professioneel ingerichte werkplaats met goed opgeleide monteurs en kan daarmee het complete onderhoud in beheer nemen. Als aanspreekpunt voor al uw onderhoudsbehoeften kunnen wij u volledig ontzorgen.

Wasstraat voor bedrijfswagens

Naast het onderhoud, kunt u ook gebruikmaken van onze speciaal ingerichte wasstraat voor bedrijfswagens. Zo is uw bedrijfswagen niet alleen altijd goed onderhouden, maar blijft deze ook netjes als visitekaart richting uw klanten.

Bij Jilis Autobedrijven verlaat elke klant ons met een glimlach, rijdend in een volledig uitgeruste bedrijfswagen die aan al hun wensen voldoet. Onze service die bijblijft, is niet alleen een slogan, het is onze belofte aan u.