autobedrijf-leerdam-header-2

Hét autobedrijf in Leerdam

Prima bedrif
Arjan de Ruiter bedankt voor de fijne ontvangst en prima aflevering van mijn auto. Ik kwam niet uit de buurt maar het vertrouwen was TOP Mooi bedrijf fijne eigenaar en fijne verkoper. Superblij met mijn auto en gun iedereen zo’n goed gevoel. Mensen van Jilis bedankt allemaal en ga zo door. Mvg GJ keijl
gertjan - Heerde

Autobedrijf Leerdam

service die bijblijft

Jilis Autobedrijven, voorheen autobedrijf Visscher, is een merkonafhankelijk autobedrijf, gevestigd in Leerdam. In de afgelopen 15 jaar heeft Jilis Autobedrijven zich ontwikkeld tot een erkend en geliefd autobedrijf in de regio. Wij leveren namelijk niet zomaar service. Wij leveren service die bijblijft.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor alle diensten omtrent uw (toekomstige) auto. Wij hebben niet alleen een ruim aanbod occasions van personenauto’s en bedrijfswagens in Leerdam, waarbij leasen tot de mogelijkheden behoort.

Tevens beschikken wij tot onze eigen garage, ook gevestigd in Leerdam. Ons team bestaat uit ervaren en gecertificeerde monteurs. Van standaard reparaties tot specialistisch vakwerk, bij ons is het allemaal mogelijk. De monteurs zijn echte allrounders, die graag voor u klaar staan.

Onze monteurs volgen ook meerdere trainingen per jaar, waardoor zij onze klanten altijd zo efficiënt mogelijk kunnen helpen met de nieuwste technieken.

Daarnaast bieden wij ook enkele aanvullende diensten, om onze klanten zo goed mogelijk tot dienst te zijn.

Denk hierbij aan het verschaffen van gratis vervangend vervoer, het verhelpen en afhandelen van schade bij de verzekering of een eventuele transport service bij pech onderweg.


Service die bijblijft. Grote kans dat u zich afvraagt: wat houdt dat nou precies in? Het verlenen van een goede service staat bij Jilis Autobedrijven écht hoog in het vaandel.

Direct bij uw eerste bezoek, zult u de fijne en verzorgde uitstraling merken. Van een keurige receptie tot een professionele showroom en garage in Leerdam, hier leggen wij al de basis van een goede service.

Transparante en eerlijke prijzen zijn ook een belangrijk onderdeel van onze service. Wij snappen als geen ander dat autorijden niet goedkoop is. Daarom zijn onze monteurs altijd scherp op preventief onderhoud om zodoende onnodig hoge kosten te voorkomen.

Ook gaan we pas na uw toestemming aan de slag met het onderhoud aan uw auto. De bijbehorende kosten ziet u altijd terug op een logische factuur, die natuurlijk overeenkomt met de prijsopgave vooraf.

Ons trouwe klantenbestand is een fijne bevestiging voor het hele team dat wij de goede weg zijn ingeslagen.

Ervaar het nu zelf bij Jilis Autobedrijven:
service die bijblijft mét eerlijke en transparante prijzen.

Wat wenst u nog meer?

autobedrijf-leerdam-banner

Full-service autobedrijf

In Leerdam

Occasions Leerdam

Op zoek naar een occasion in Leerdam? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Jilis Autobedrijven heeft gemiddeld zo'n tweehonderd occasions op voorraad. Ons occasion aanbod in Leerdam is bovendien zeer ruim en gevarieerd. Al onze personenauto's en bedrijfswagens zijn niet alleen grondig uitgekozen. Ook staan ze te koop voor een eerlijke prijs, inclusief een gegarandeerde kilometerstand en sluitende historie.

Zo komt u na aanschaf niet voor verrassingen te staan. Tevens zit er voor ieder wat wils bij. Van auto's voor beginnende bestuurders en luxe sportauto's tot meer compacte bestelwagens, bij ons valt het allemaal te realiseren. Hierbij behoort leasen ook tot de mogelijkheden.

Jilis Autobedrijven helpt u graag om de juiste occasion te vinden, passend bij uw wensen en behoeftes.
U kunt onderstaand direct onze voorraad bekijken. Uiteraard bent u ook van harte welkom om onze occasions te bekijken in onze showroom te Leerdam. Hopelijk tot snel!

Bekijk onze voorraad

Garage Leerdam

De goed uitgeruste werkplaats is gevestigd in onze garage te Leerdam. Hier staat een team vol ervaren, gedreven én gecertificeerde monteurs klaar om u van dienst te zijn. Graag nemen zij al uw mobiliteitszorgen uit handen.

Tevens behoort tot onze diensten het leveren van gratis vervangend vervoer. In welke vorm dit geleverd wordt, is afhankelijk van uw eigen wensen en behoeftes. Thuisgebracht worden, een leenfiets of eventueel een gratis leenauto behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Kortom, in onze garage te Leerdam bent u aan het juiste adres voor professioneel onderhoud & reparatie aan alle merken. Uiteraard voor een eerlijke en transparante prijs, waarbij u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

U kunt eenvoudig een afspraak maken via onze online afspraakplanner.

Maak nu een afspraak

Schadereparatie

Heeft u schade aan uw auto? Bij Jilis Autobedrijven herstellen wij niet alleen uw schade vakkundig en snel zonder dat u teveel betaalt. Zoals eerder vermeld, wij leveren service die bijblijft. In dit geval betekent het dat wij u ook vertegenwoordigen bij de verzekeraar.

Vanzelfsprekend kunt u erop rekenen dat wij de beste uitkomst mogelijk voor u willen realiseren. Als vakmannen, maar ook als autoliefhebbers, weten wij als geen de waarde van uw auto hard te maken.

Onderstaand kunt u eenvoudig een afspraak inplannen. Ons team vakmannen staat in onze garage te Leerdam voor u klaar.

Maak nu een afspraak

Transport service

Naast een ruim en gevarieerd occasion aanbod en een professionele garage in Leerdam, bieden wij als compleet autobedrijf ook een transport service aan.

Mocht u onverhoopt met pech langs de weg staan, kunt u altijd gebruik maken van de transportservice van Jilis Autobedrijven. Binnen de regio Leerdam kunnen wij u en uw auto zelf ophalen met onze oprijwagen.

Buiten deze regio kunnen wij voor u andere partijen inschakelen, die u zo snel mogelijk verder zullen helpen. Wij denken namelijk niet in problemen, maar in oplossingen. Alles om service te leveren die bijblijft!

0345 254 250
Contacteer ons!