autobedrijf-leerdam-header-2

Hét autobedrijf in Leerdam

Autobedrijf Leerdam

service die bijblijft

Jilis Autobedrijven, voorheen autobedrijf Visscher, is een merkonafhankelijk autobedrijf, gevestigd in Leerdam. In de afgelopen 15 jaar heeft Jilis Autobedrijven zich ontwikkeld tot een erkend en geliefd autobedrijf in de regio. Wij leveren namelijk niet zomaar service. Wij leveren service die bijblijft.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor alle diensten omtrent uw (toekomstige) auto. Wij hebben niet alleen een ruim aanbod occasions van personenauto’s en bedrijfswagens in Leerdam, waarbij leasen tot de mogelijkheden behoort.

Tevens beschikken wij tot onze eigen garage, ook gevestigd in Leerdam. Ons team bestaat uit ervaren en gecertificeerde monteurs. Van standaard reparaties tot specialistisch vakwerk, bij ons is het allemaal mogelijk. De monteurs zijn echte allrounders, die graag voor u klaar staan.

Onze monteurs volgen ook meerdere trainingen per jaar, waardoor zij onze klanten altijd zo efficiënt mogelijk kunnen helpen met de nieuwste technieken.

Daarnaast bieden wij ook enkele aanvullende diensten, om onze klanten zo goed mogelijk tot dienst te zijn.

Denk hierbij aan het verschaffen van gratis vervangend vervoer, het verhelpen en afhandelen van schade bij de verzekering of een eventuele transport service bij pech onderweg.


Service die bijblijft. Grote kans dat u zich afvraagt: wat houdt dat nou precies in? Het verlenen van een goede service staat bij Jilis Autobedrijven écht hoog in het vaandel.

Direct bij uw eerste bezoek, zult u de fijne en verzorgde uitstraling merken. Van een keurige receptie tot een professionele showroom en garage in Leerdam, hier leggen wij al de basis van een goede service.

Transparante en eerlijke prijzen zijn ook een belangrijk onderdeel van onze service. Wij snappen als geen ander dat autorijden niet goedkoop is. Daarom zijn onze monteurs altijd scherp op preventief onderhoud om zodoende onnodig hoge kosten te voorkomen.

Ook gaan we pas na uw toestemming aan de slag met het onderhoud aan uw auto. De bijbehorende kosten ziet u altijd terug op een logische factuur, die natuurlijk overeenkomt met de prijsopgave vooraf.

Ons trouwe klantenbestand is een fijne bevestiging voor het hele team dat wij de goede weg zijn ingeslagen.

Ervaar het nu zelf bij Jilis Autobedrijven:
service die bijblijft mét eerlijke en transparante prijzen.

Wat wenst u nog meer?

autobedrijf-leerdam-banner

Full-service autobedrijf

In Leerdam

Occasions Leerdam

Op zoek naar een betrouwbare en gevarieerde selectie van occasions in Leerdam? Zoek niet verder, want Jilis Autobedrijven is dé plek waar u moet zijn!

Met gemiddeld zo'n tweehonderd occasions op voorraad, bieden wij een uitgebreid assortiment aan in Leerdam. Onze zorgvuldig geselecteerde personenauto's en bedrijfswagens staan te koop tegen eerlijke prijzen, inclusief een gegarandeerde kilometerstand en een gedocumenteerde historie.

Bij Jilis Autobedrijven streven we ernaar om ervoor te zorgen dat u na de aanschaf van uw occasion niet voor verrassingen komt te staan.

occasions Leerdam - showroom

Wij begrijpen we dat het vinden van de juiste occasion soms overweldigend kan zijn. Daarom staan onze deskundige medewerkers klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, gebaseerd op uw specifieke wensen en behoeften. Onze missie is om ervoor te zorgen dat u met een glimlach de weg op gaat in uw nieuwe occasion.

Als u direct ons huidige aanbod wilt bekijken, kunt u hieronder onze voorraad raadplegen. Uiteraard bent u ook van harte welkom om onze occasions persoonlijk te komen bekijken in onze showroom in Leerdam. Wij kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen!

Bekijk onze voorraad

Garage Leerdam

De goed uitgeruste werkplaats is gevestigd in onze garage te Leerdam. Hier staat een team vol ervaren, gedreven én gecertificeerde monteurs klaar om u van dienst te zijn. Graag nemen zij al uw mobiliteitszorgen uit handen.

Tevens behoort tot onze diensten het leveren van gratis vervangend vervoer. In welke vorm dit geleverd wordt, is afhankelijk van uw eigen wensen en behoeftes. Thuisgebracht worden, een leenfiets of eventueel een gratis leenauto behoort allemaal tot de mogelijkheden.

garage Leerdam - visual 1

Kortom, in onze garage te Leerdam bent u aan het juiste adres voor professioneel onderhoud & reparatie aan alle merken. Uiteraard voor een eerlijke en transparante prijs, waarbij u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

U kunt eenvoudig een afspraak maken via onze online afspraakplanner.

Maak nu een afspraak

Schadereparatie

Heeft u schade aan uw auto? Bij Jilis Autobedrijven herstellen wij niet alleen uw schade vakkundig en snel zonder dat u teveel betaalt. Zoals eerder vermeld, wij leveren service die bijblijft. In dit geval betekent het dat wij u ook vertegenwoordigen bij de verzekeraar.

garage Leerdam - visual 2

Vanzelfsprekend kunt u erop rekenen dat wij de beste uitkomst mogelijk voor u willen realiseren. Als vakmannen, maar ook als autoliefhebbers, weten wij als geen de waarde van uw auto hard te maken.

Onderstaand kunt u eenvoudig een afspraak inplannen. Ons team vakmannen staat in onze garage te Leerdam voor u klaar.

Maak nu een afspraak

Transport service

Naast een ruim en gevarieerd occasion aanbod en een professionele garage in Leerdam, bieden wij als compleet autobedrijf ook een transport service aan.

garage Leerdam - visual 3

Mocht u onverhoopt met pech langs de weg staan, kunt u altijd gebruik maken van de transportservice van Jilis Autobedrijven. Binnen de regio Leerdam kunnen wij u en uw auto zelf ophalen met onze oprijwagen.

Buiten deze regio kunnen wij voor u andere partijen inschakelen, die u zo snel mogelijk verder zullen helpen. Wij denken namelijk niet in problemen, maar in oplossingen. Alles om service te leveren die bijblijft!