ford-bedrijfswagens-voorraad

Nieuw en occasions

Ford Bedrijfswagens

Waarom een Ford bedrijfswagen?

Ford behoort tot de oudste automerken die bedrijfswagens produceren en staat bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ford blijft de kwaliteit en uitstraling van hun bedrijfswagens verbeteren, terwijl de prijzen aantrekkelijk blijven.

Het kan een uitstekende keuze zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar een degelijke en betrouwbare bedrijfswagen zonder franje. Ook nog eens voor een goede en eerlijke prijs.

.De volgende modellen hebben wij op voorraad, van klein naar groot:

  • Ford Transit Courier: de kleinste in ons aanbod, perfect voor stedelijke omgevingen, zonder dat dit ten koste gaat van de betrouwbaarheid die Ford kenmerkt.
  • Ford Transit Connect: een stap groter en veelzijdiger, de Transit Connect is duurzaam, efficiënt en functioneel en biedt meer laadruimte t.o.v. de Courier.
  • Ford Transit Custom: stoer, opvallend en krachtig: deze middelgrote bedrijfswagen biedt meer laadcapaciteit en is bijzonder geschikt voor bedrijven die ruimte en comfort nodig hebben zonder in te leveren op wendbaarheid.
  • Ford Transit: flexibel en heel veel ruimte: met zijn geavanceerde technologische functies en robuuste constructie is de Ford Transit een bedrijfswagen waar miljoenen ondernemers op vertrouwen.
ford-bedrijfswagen-voorraad-1

Waarom een bedrijfswagen bij Jilis?

Bij Jilis Autobedrijven begrijpen we dat de aanschaf van een bedrijfswagen meer is dan alleen een goede transactie. Het gaat om het vinden van een oplossing die perfect aansluit bij uw zakelijke uitdagingen.

Onafhankelijk advies

Wij bieden onafhankelijk advies gebaseerd op diepgaande kennis van elk merk in onze voorraad. Ons team is uitstekend geïnformeerd en helpt u de beste keuze te maken die past bij uw specifieke bedrijfsbehoeften.

Maatwerk oplossing

Op het gebied van zowel styling als functionaliteit kunnen wij een maatwerk oplossing bieden. Van een zonneklep en belettering tot en met betimmering en omvormers naar 230 Volt voor het opladen van gereedschap, bij ons is het allemaal mogelijk. Wij gaan de uitdaging graag aan om uw bedrijfswagen compleet naar wens af te leveren.

Passie voor bedrijfswagens

Onze passie voor bedrijfswagens is terug te zien in elk voertuig dat we leveren en elke service die we uitvoeren, waarbij we streven naar niets minder dan perfectie. U bent van harte welkom in onze showroom om ons aanbod te bekijken en alle maatwerk opties te ontdekken.

ford-bedrijfswagen-voorraad-3

Fabrieksgarantie

Bij Jilis Autobedrijven bent u daarnaast ook verzekerd van volledige fabrieksgarantie op alle Ford bedrijfswagens, zowel nieuw als gebruikt. Oftewel, u kunt zorgeloos en veilig rijden met uw nieuwe bedrijfswagen.

Onderhoud van het gehele wagenpark mogelijk

Of uw wagenpark nu bestaat uit één merk of meerdere merken, Jilis Autobedrijven heeft een professioneel ingerichte werkplaats met goed opgeleide monteurs en kan daarmee het complete onderhoud in beheer nemen. Als aanspreekpunt voor al uw onderhoudsbehoeften kunnen wij u volledig ontzorgen.

Wasstraat voor bedrijfswagens

Naast het onderhoud, kunt u ook gebruikmaken van onze speciaal ingerichte wasstraat voor bedrijfswagens. Zo is uw bedrijfswagen niet alleen altijd goed onderhouden, maar blijft deze ook netjes als visitekaart richting uw klanten.

Bij Jilis Autobedrijven verlaat elke klant ons met een glimlach, rijdend in een volledig uitgeruste bedrijfswagen die aan al hun wensen voldoet. Onze service die bijblijft, is niet alleen een slogan, het is onze belofte aan u.