Diensten

Klaar om ècht geholpen te worden?

Occasions

Jilis Autobedrijven heeft een bovengemiddeld groot en breed assortiment personenwagen occasions en bedrijfswagen occasions. Voor iedereen hebben wij een passende auto. Van een eenvoudige auto voor een beginnend bestuurder tot een exclusieve sportwagen voor de échte autoliefhebber en van een compacte bestelauto tot een verlengde bus. Wij zorgen voor een passende occasion aansluitend op de behoeften van de bestuurder. Denk aan comfort, efficiënt ingerichte ruimte, zuinig met brandstof en voordelig in onderhoud.

Bekijk onze voorraad

Werkplaats

Onze werkplaatsen in Geldermalsen en Leerdam zijn op alle vlakken uitstekend uitgerust. Wij hebben een grote hoeveelheid van de beste apparatuur. Zo grijpen we nooit mis en kunnen we u altijd van dienst zijn. Ons team monteurs heeft alle benodigde papieren en blijft bij dankzij continue bijscholing. Dankzij ons team allrounders kunnen wij altijd in de behoeften van onze klanten voorzien. Van routine reparaties tot specialistisch werk.

Als onderhoud of reparatie langer duurt dan u uw auto kunt missen, kunt gratis u een van onze leenauto’s gebruiken. Komt u voor bedrijfswagenonderhoud? Wij zorgen dat u zo snel mogelijk weer aan het werk kunt. Daarom kunt u bijvoorbeeld ook op zaterdag of ’s avonds in onze werkplaats terecht.

Plan een afspraak

Vervangend vervoer

Tot onze diensten behoort ook vervangend vervoer. Hoe vervangend vervoer eruitziet, hangt af van uw behoeften. Heeft u geen auto nodig als uw auto bij ons in werkplaats is, maar zoekt u wel naar een manier om thuis te komen nadat u uw auto bij ons heeft gebracht? Wij brengen u gerust even thuis of u pakt even een van onze leenfietsen. Heeft u in de tussentijd wel een auto nodig, dan leent u bij ons gratis een auto. Zeker als u uw auto langere tijd moet missen bij bijvoorbeeld een schadereparatie, is een leenauto vaak zeer welkom.

Plan een afspraak

Transport service

Onze mensen zoeken stad en land af voor de perfecte auto’s voor onze occasionsafdeling. Wij halen ze zelf op met onze moderne oprijwagen zodat ze in perfecte conditie aankomen. U kunt, dankzij die oprijwagen, altijd op ons rekenen als u met pech langs de weg staat. In onze regio’s komen we u en uw auto met onze oprijwagen ophalen. Daarbuiten weten wij de juiste partijen in te schakelen om u zo snel mogelijk verder te helpen. Wij denken in oplossingen. Om service te leveren die bijblijft!

Plan een afspraak

Carwash Geldermalsen

Onze moderne machinale carwash biedt u de hoogste kwaliteit. Hoe uw auto er van tevoren ook uit ziet, na een bezoek aan onze carwash rijdt u weg in een blinkend schone auto. Bij ons krijgt elke klant en elke auto een speciale behandeling. Onze gespecialiseerde carwashmedewerker spuit de auto eerst af zodat de machine zo goed mogelijk zijn werk kan doen. Natuurlijk kunt u ook met uw extra lange en hoge bedrijfswagen door onze wasstraat heen. Na de wasbeurt even gratis de stofzuiger erdoor zodat de binnenkant net zo schoon is als de buitenkant.

Als u voor een bezoek aan onze carwash langskomt, loop gerust even binnen in de showroom of werkplaats. Voor een blik op onze occasions, een kop koffie of een gesprek. Service die blijft!

Openingstijden
Maandag tot zaterdag van 7.00 tot 21.00 uur.

Schadeherstel

Wij willen u als klant het liefst zo goed mogelijk ontzorgen. Schade aan uw auto is erg vervelend en zorgt voor een heleboel rompslomp. Als u bij ons komt, hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Wij zorgen dat de schade verholpen wordt en handelen alles af met de verzekering. U kunt er altijd vanuit gaat dat wij voor u de beste uitkomst onderhandelen. Als autoliefhebbers en -kenners weten wij als geen ander te onderbouwen wat uw auto waard is. En wat nodig is om uw auto weer als vanouds te laten zijn.

Neem contact op

Lease

Bij Jilis Autobedrijven zoeken wij altijd naar manieren om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zien dat sommige klanten liever maandbedragen betalen dan in één keer aankoop doen. Daarom bieden wij allerlei soorten leasing aan. De meeste aantrekkelijke vinden wij financial lease. Hierbij delen we het aankoopbedrag op en is de auto aan het einde van de rit van u. U betaalt naast het vaste maandbedrag zelf de kosten voor onderhoud.

Lees hier meer